Prémium linkek, prémium ügyfeleknek!
Prémium szolgáltatások kedvező áron!

Prémium minőségű linkek

A linkmarketing a keresőoptimalizálás fontos területe, hiszen az egyik tényező a sok közül, hogy egy adott weboldalra milyen mennyiségű és minőségű link mutat. Éppen ezért nagyon fontos, hogy nem mindegy, ki végzi el ezt a feladatot, és az sem, hogy ezt milyen minőségű linkekkel és domainekkel oldja meg.

Prémium minőségű linkek

Prémium kategóriás linkek normál áron

A linképítés során nagyon fontos, hogy a Google által is elismert weboldalakról kerüljenek ki a linkek. Az ilyen lapokat a keresőrobotok gyakran indexelik, és kellő erőt adnak egy weboldalnak ahhoz, hogy a találati lista élén helyezkedjenek el. A minőségi linkek mellett minimum 1500 karakteres releváns szövegnek ajánlott lennie, hogy a link ne csak egy sima link legyen, hanem egy erős és prémium link. A prémium linkek csakis releváns szövegkörnyezetben helyezkednek el, és a link title attribútuma is ki van töltve. A linkkatalógusoknál ezek a lehetőségek nincsenek meg, éppen ezért ma már nem is ajánlott a használatuk. Helyettünk inkább azonos témában blogoló oldalakról érdemes linket szerezni, vagy olyan PR cikk gyűjtő lapokról, amelyek teljesen megfelelnek a keresőrobotok előírásainak.

A linkem.hu egy olyan PR cikk oldal, amely minden kategóriában gyűjti a szövegeket, és igény esetén egy vagy két linket is megjelenít egy bejegyzésben. Minden cikk mellé releváns képet ad, amelyek releváns alt és title attribútummal is el vannak látva. A cikkek hossza 1500 karakter felett van, tehát elmondható, hogy mindenben megfelel a követelményeknek. A weboldal https csatornán üzemel, ami szintén fontos a mai weblapok körében. A szerkesztők vállalják azt is, hogy az ide feltöltött PR cikkek rövid időn belül indexelve lesznek, ezáltal garantált a húzóerő is. Ez nagyon fontos, mert sok szolgáltató már nem vállalja az indexbe kerülését, csak a linkek kiépítését.

Címke: Minőségi linkek

Dátum: 2019-05-31