Prémium linkek, prémium ügyfeleknek!
Prémium szolgáltatások kedvező áron!

Milyen a YouTube prémium szolgáltatása?

Ha röviden akarjuk összefoglalni, akkor olyan funkciókért kell fizetni, amik természetesek voltak, vagy éppen alapvető funkciónak számítanának. Egy hónapos ingyenes próba után havi szinten kell fizetni majdnem 2.000 forintot, de ha családi előfizetést választ valaki, akkor hatan élvezhetik a prémium szolgáltatásokat majdnem 3.000 forintért cserébe.

Milyen a YouTube prémium szolgáltatása?

Mik számítanak prémium funkcióknak?

 • Reklámmentes tartalmak
  Ez a funkció valóban hasznos, hiszen nagyon bosszantó, hogy egy videóban akár több alkalommal is reklám jelenik meg. Hasznos funkció, de pont olyan, ami alap kellene, hogy legyen, hiszen a folyamatos reklámokkal elzavarják a felhasználókat, és rontják a filmezés élményét. Ez a funkció platformfüggetlen, tehát bármilyen eszközről igénybe vehető.
 • YouTube Music Premium
  Aki szereti a YouTube-on hallgatni a zenéket, annak nagyon hasznos lehet, hiszen megszakítás nélkül élvezheti a zenestreamelési szolgálatatást.
 • Offline tartalmak
  Állítólag lehetőség van letölteni előre videókat, zenéket, hogy internetkapcsolat nélkül is bárhol élvezhetőek legyenek a tartalmak.
 • YouTube Originals
  A legújabb mozifilmek és sorozatok reklám és megszakítás nélkül nézhetőek. A YouTube eredeti sorozatai és filmjei többek között díjnyertes színészek drámáit, a legjobb YouTube-alkotók vígjátékait és elismert művészek dokumentumfilmjeit tartalmazzák. A YouTube Originals-filmek, -sorozatok és -epizódok rendelkezésre állása országonként eltérhet.

A YouTube Premium szolgáltatással a videó és a zene lejátszása megszakítás nélkül folytatódik a háttérben akkor is, amikor valaki megnyit egy másik alkalmazást. Ez különösen fontos, főleg ha valaki egyszerre több dolgot is párhuzamosan szeretne végezni zenélés közben. Mobil- és asztali alkalmazásként is rendelkezésre áll.

Címke: Mozifilmek

Dátum: 2019-04-11