Prémium linkek, prémium ügyfeleknek!
Prémium szolgáltatások kedvező áron!

Állásinterjú előtti gyorstalpaló Java nyelvből?

Bizony sokszor megesik, hogy a kiszemelt cégnél olyan programozási nyelven kell programozni, amit nem ismer az ember, és nem sok ideje marad elsajátítani az alapokat. Az interjúkon nem kell kimerítő programokat írni, általában csak arra kíváncsiak, hogy mennyire van tisztában az alapokkal a jelentkező.

Állásinterjú előtti gyorstalpaló Java nyelvből?

Ingyenes Java tanfolyam

A pastecode.eu weboldalon ingyenes Java tanfolyam keretein belül bárki elsajátíthatja az alapokat. A Java az egyik legszélesebb körben alkalmazott objektum-orientált szemléletű nyelv, amely szinte az összes nagyvállalat kínálatában megtalálható. Alkalmazása nem nehéz, szintaktikája jól olvasható, könnyen tanulható. Főleg aki már legalább egy másik programozási nyelven már jól tud, annak gyerekjáték az ingyenes tananyag elsajátítása. A legtöbb weboldalon elő kell fizetni a leckékért vagy a feladatok megoldásaiért. A pastecode.eu teljesen ingyen kínálja őket, a céljuk az, hogy minél több programozó ismerje meg ezt a nyelvet, és alkalmazzák szerte a világban.

A tananyagsorozat már számos más területen is bizonyított. A segítségével például sikeresen teljesíthető az emelt szintű érettségi, de számos hallgató teljesítette az egyetemi vizsgáit is a weboldalon található leckék elsajátításával. A kezdéshez nem kell más, csak egy internetkapcsolat és egy Java fordító. A legelterjedtebbek a Netbeans és az Eclipse. A feltöltött kódok szempontjából teljesen mindegy, mivel mindkét fordítóval teljesen kompatibilisek.

Néhány fontosabb témakör, amiről szó van:

  • Osztályok, objektumok fogalma, felüldefiniálás, felültöltés
  • Öröklődés, absztrakt osztályok, interfészek
  • Tömbök, stringek
  • Kivételkezelés
  • Fájlkezelés
  • Fejlett adatszerkezetek (halmazok, listák, map-ek)
  • Generikus típusok

Címke: Ingyenes Java tanfolyam

Dátum: 2019-06-03