Prémium linkek, prémium ügyfeleknek!
Prémium szolgáltatások kedvező áron!

Webáruház elemzés prémium minőségben

Egy látszólag nagyon jól működő webáruház is hemzseghet a hibáktól, és sokkal jobban is termelhetne a tulajdonosának. Akik nem értenek ehhez a területhez, azok nehezen szűrik ki a problémákat, sőt fel sem tűnnek nekik. Éppen ezért, aki kicsit is bizonytalan a saját webáruházának maximális működésében, annak érdemes kikérnie profi szakemberek véleményét.

Webáruház elemzés prémium minőségben

Miről szól egy webáruház elemzés?

A fokuszwebaruhaz.hu szakemberei által készített webáruház elemzések eléggé szerteágazóak tudnak lenni. Nagyon sok téma és szempont szerint lehet csoportosítani az ellenőrzőpontokat, ezért minden elemzés előtt egy személyes vagy telefonos konzultáció szükséges, hogy az elemző kollégák tiszta képet kapjanak arról, hogy mi is az elégedetlenség és a vizsgálódás célja. A webáruház elemzés csak ez után veszi kezdetét, amely az alábbi kiemelt pontokat tartalmazhatja:

  • Szerkezeti felépítés elemzése, felhasználói kezelhetőség vizsgálása
  • Belső tartalmak minősége, belső linkhálózat kialakításának megfelelősége
  • Keresőoptimalizálási szempontok betartásának vizsgálata, OnSite SEO alkalmazásának elemzése
  • Betöltődési sebesség elemzése mobiltelefonokon és asztali nézeteken
  • Vásárlási folyamat egyszerűségének vizsgálata
  • Programozási technikák optimalizálásának ellenőrzése
  • Fogyasztóvédelmi szempontok figyelembe vétele
  • Jogi megfelelőség elemzése, GDPR kompatibilisség feltérképezése

A fenti szempontok csak egy részét képezik a teljes folyamatnak, nem minden esetben kerül mindegyik megvalósításra. Természetesen a megrendelő kérhet mindenre kiterjedő vizsgálatot, de az jóval több időt vesz igénybe, és az ára is jóval magasabb. A legtöbb esetben a megrendelő igényeihez legjobban kapcsolódó elemzési módokat választják ki, ezzel is optimalizálva a költségeket és a jelentés elkészülésének idejét.

Címke: Webáruház elemzés

Dátum: 2019-04-04