Prémium linkek, prémium ügyfeleknek!
Prémium szolgáltatások kedvező áron!

Válasszon szövetet, a kárpitozást megoldjuk!

A kárpitozás a bútorkészítéshez szorosan kapcsolódó szakma, melynek során a kárpitos az ülő-, illetve fekvőbútorokat kipárnázza, a kiválasztott kárpittal bevonja. A mesterség története egészen a reneszánsz korig nyúlik vissza, amikor az emberekben felmerült az igény arra, hogy faládák helyett szép, puha székeken üljenek. Később a párnázott fabútorok helyett szövettel bevont ülő-, és fekvőalkalmatosságokat használtak.

Válasszon szövetet, a kárpitozást megoldjuk!

A kárpitozott bútorok használata ma már alapelvárásnak számít, hiszen mindenki szeretné olyan bútordarabokkal körbevenni magát, amik nem csak szépek, hanem kényelmesek is. Az A'la HOME kárpitosbútor webáruházban olyan kanapékat, ágyazható kanapékat, franciaágyakat, sarok ülőgarnitúrákat, heverőket, ágykereteket kínálunk a vásárlóknak, amiknek a kinézete fekvőfelülettől kezdve, a támla párnákon át egészen a karfáig teljes egészében személyre szabható. Kárpitosunk összesen több, mint 70 különböző színű szövetből készíti a bútordarabokat, amit 4 különböző árkategóriában állnak rendelkezésre. A kárpitozás során kiváló minőségű szövetek kerülnek az ülő-, illetve fekvőbútorokra, amik nem csak az igényes megjelenésükkel, hanem a nagyfokú ellenállóképességükkel is a felhasználók előnyére válnak.

Kárpitosunk a visszafogott naturális árnyalatoktól kezdve a legvagányabb színvariációkig bármilyen elképzelést valóra tud váltani. A teljesség igénye nélkül a menta, a terra, a mályva, az antracit, a mustár és a bambusz árnyalatban is összeállíthatók a bútordarabok.

A szöveteket a termékoldalon lehet kiválasztani egy legördülő menü segítségével. A kanapék esetében a párnák, illetve a fekvőfelület, a franciaágyak, heverők esetében pedig a fekvőfelület, valamint a fejvég és az ágyneműtartó rész kárpitozása külön-külön választható.

Bővebb info: A'la HOME Webáruház

Címke: Kárpitos, kárpitozás

Dátum: 2019-11-14