Prémium linkek, prémium ügyfeleknek!
Prémium szolgáltatások kedvező áron!

Prémium laptop szerviz Tatabányán

Ki szereti azt, amikor a számára fontos laptopot hetekig javítják a szervizben? Senki! Azok a jó laptop szervizek, ahol nem kell sorban állni, és a javítási idő is a lehető legalacsonyabb. Tatabányán a ReelComp szerviz azt a célt tűzte ki magának, hogy ügyfeleit a lehető legmagasabb színvonalon és leggyorsabban szolgálja ki, mindezt felár nélkül.

Prémium laptop szerviz Tatabányán

Laptopok, PC-k, telefonok, tabletek

Tatabányán van néhány számítógép szerviz, de sajnos a legtöbb helyen elég lassú a kiszolgálás, és nagyon sokat kell várni, mire a leadott számítástechnikai eszközök javításra kerülnek. Akinek pedig gyorsan kellene az eredmény, felárat kell fizetnie. Sajnos ez a rendszer nem tartható, mert a minőség és az árak nincsenek párhuzamban. Ennek vetne véget a ReelComp laptop szerviz Tatabánya területén. Náluk nincs várakozási idő, az ügyfeleket azonnal kiszolgálják. A személyzet udvarias és segítőkész. A javításokat sok esetben még aznap, de legkésőbb másnapra garantálni szokták. Akkor kell többet várni, ha alkatrészbeszerzésre is szükség van, mert ez a saját hibájukon kívüli eset.

A szerviz alapja az ingyenes bevizsgálás, és telefonon értesítik az ügyfeleket a felmerülő hibákról és azok javítási költségeiről. Őszintén megmondják, ha valamilyen eszköz javítása nem gazdaságos. Ha viszont megéri, akkor mindent megtesznek azért, hogy a szükséges eszközöket beszerezzék. Nagyon sok esetben előfordult már, hogy külföldről rendelték meg az alkatrészeket, hogy az ügyfeleik számára kedvezőbb ajánlatot tudjanak biztosítani. Ez a szerviz nem egy átlagos szerviz, ahol bunkók az ügyfelekkel, hanem ez egy prémium szerviz, ahol mindenki ugyanolyan fontos, és nem kell többet fizetnie a kedvességért és a gyors kiszolgálásért.

Külön előnyük, hogy nemcsak laptop és PC meghibásodásokat vállalnak, hanem akár telefon és táblagép javítás is szóba jöhet. Ma már szinte minden háztartásban fellelni valamelyiket, és nem árt, ha van a közelben egy olyan szerviz, ahol mindent egy helyen el tudnak végezni.

Címke: Laptop szerviz Tatabánya

Dátum: 2019-06-17