Prémium linkek, prémium ügyfeleknek!
Prémium szolgáltatások kedvező áron!

Optimalizált szövegírás prémium minőségben

Az optimalizált szövegírás az a tevékenység, amely segítségével a keresőrobotok megfelelőnek ítélik a weboldalt arra, hogy bizonyos kulcsszavakra előkelő helyen jelenjen meg, ezáltal segít abban, hogy ingyen érkezzenek látogatók a weboldalra. Az így becsalogatott olvasók pedig, ha értékesnek találták az információt, tovább is böngészhetnek, és előfordulhat, hogy ügyfelek vagy vásárlók lesznek belőlük.

Optimalizált szövegírás prémium minőségben

Hogyan működik a dolog?

Bizonyára mindenki ismeri a Google Ads szolgáltatást, amivel fizetett hirdetéseket lehet indítani a Google keresőben. Az ilyen hirdetések az organikus találatok előtt jelennek meg, és sokkal jobban vonzzák a szemet. Az ezek alatt lévő linkek az organikus találatok, amelyeket a keresőrobotok sok szempont alapján rangsorolnak, amik között megtalálható az optimalizált szövegírás hatása is. Nagyon fontos, hogy amikor megíródik egy tartalom, akkor nem éri meg egyetlen kulcsszóra építeni, használni kell szinonimákat és más rokon kifejezéseket is. Ebben tesz jó szolgálatot a Google Ads kulcsszótervező alkalmazása.

A kulcsszótervezőben meg lehet adni, hogy milyen témakörökre kíváncsi az érdeklődő, és a Google megmutatja, hogy a releváns kulcsszavakra mennyi a havonta leadott kereslet. Ez hatalmas segítség akkor, ha valaki optimalizált szöveget szeretne létrehozni, hiszen itt megtalálja, hogy milyen kulcsszavakra kell optimalizálni a leendő szöveget. Sok szakember szerint azokat a kulcsszavakat kell választani, amelyekre nagyon sok a keresés, és azokat kell összefogalmazni egy szövegbe. Ez rendben is van, de nyilván a konkurencia is ezekre fókuszál majd. Kevesen tudják, hogy azok a kulcsszavak is fontosak, amelyekre 20-30 ember keres. Ezekre a kulcsszavakra sokkal könnyebb előre kerülni a találati listákban, és éppúgy bejönnek a felhasználók, ha 10 ilyen kulcsszót kiválasztunk. Ezáltal sokkal hamarabb termel profitot a weboldalunk, és később lesz miből az erősebb kulcsszavakra is optimalizálni.

Címke: Optimalizált szövegírás

Dátum: 2019-06-07