Prémium linkek, prémium ügyfeleknek!
Prémium szolgáltatások kedvező áron!

Ajándékutalvány házassági évfordulóra

A házassági évforduló egy igen jeles esemény függetlenül attól, hogy az első, a tizedik vagy az ötvenedik. A házasok ünnepként tekintetnek az évfordulójuk dátumára és a hagyomány szerint ajándékot is adnak egymásnak. Tárgyak helyett sokan élménnyel lepik meg a másikat, hiszen a közös programok örök emlékek maradnak számukra. Kaland, pihenés, wellness, gasztronómia? Mindegyik élménytípusban rendelkezésre állnak az utalványok.

Ajándékutalvány házassági évfordulóra

Programlehetőségek 2 főre

Évfordulós ajándékozás esetében érdemes olyan ajándékutalvány mellett dönteni, amit 2 fő részére tartalmaz programlehetőségeket. Ezek az aktív pihenés, a wellness üdülés, a kényeztetés, a kastélyszálló, a világ zamatai és az ínyencek asztala csomagokban találhatóak. Ezek jellemzően valamelyik hazai étteremben, szállodában, wellness központban vagy kastélyszállóban biztosítanak szállást, a programokon pedig helyben lehet részt venni. Minden csomagban több vendéglátóegység közül lehet választani, minden esetben a megajándékozott döntheti el, hogy hova szeretne menni és mely programokon szeretne részt venni. Házassági évforduló esetében a pár közösen választhat élményt.

Álomutazás pároknak

Az ajándékutalványok között igazi kuriózumnak számít az álomutazás “doboz”. Összesen 10 különböző úti cél közül választhat a férj és a feleség. Az utalvány a kiválasztott célállomástól függetlenül, minden esetben tartalmazza a 2 fő részére szóló repülőutat és a szállást. Az álomutazás kizárólag rendelésre kerül összeállításra az egyéni igények figyelembevételével legalább 1.500.000 forint értékben. Az utalvánnyal kapcsolatban bővebb tájékoztatást telefonon lehet kérni. Ez egy igazán top évfordulós ajándék a házasoknak, ami lehetőséget ad számukra a közös kikapcsolódásra, pihenésre, élménygyűjtésre.

Címke: Ajándékutalvány

Dátum: 2020-11-26